" /> Top 5 cvikov na multitraineri - Novinky zo sveta MultiTrainerov
Kúpiť MultiTrainer – e-shop

Sprievodca výberom
MultiTrainer systémov


Multitrainer  >  Top 5 cvikov na multitraineri

Top 5 cvikov na multitraineri

Multitrainer je hit! Cvičí sa na ňom doma, v parkoch, odporúčajú ho výživoví poradcovia. Táto pomôcka pre posilňovanie vlastným telom je ľahká, na uchytenie stačí jeden pevný bod a precvičíte s ňou "celého človeka".

Predstavíme si 5 populárnych cvikov na multitraineri. Ukotvite ho na bezpečnom mieste, napr. na strome, a začnite. Každý cvik sa vykonáva najviac niekoľko desiatok sekúnd.

1. Veslovanie pre posilnenie svalov chrbta a paží

Mierne sa rozkročte a zakloňte, predpažujte a krčte paže. V prvej fáze držte multitrainer pred telom s natiahnutými pažami a dlaňami pri sebe. V druhej fáze majte lakte pri tele a pomôcku priťahujte k prsnému svalu. Na začiatku cviku ťahajte chrbtom, nie pažami. Začiatočníci môžu zanožit jednu nohu a cvičiť 20 sekúnd, pokročilí sa zakloní viac a cvičí až dvakrát tak dlho.

2. Kľučky zamerané na svaly hrudníka, paží, ramien a trupu

Multitrainer dajte pred telo a v miernom stoji rozkročnom, s předpažením dlaňami nadol, robte kľuky. Pozor na prehýbanie v bedrách. V druhej fáze cviku je v lakťovom kĺbe pravý uhol.

3. Posilňovanie trapézových a medzilopatkových svalov

Cvik je podobný ako veslovanie, ale v druhej fáze idú paže do upaženie nad úroveň ramien. Multitrainer musí byť napnutý rovnomerne, najmä na vrchole pohybu.

4. Výpad vpred k posilneniu svalov dolných končatín a stability trupu

Pažami držte madla multitraineru. V stoji na ľavej nohe zanožte pravú a vykonajte výpad pravej do výdrže (striedajte nohy). Zapájajte svaly nôh a zadku.

5. Zdvíhanie panvy - pre pekná stehná a zadoček

Ľahnite si, päty zaveste do multitraineru, nadvihujte panva, robte ľah skrčmo a späť. Po celú dobu majte rovnaký uhol v kolenách a rovný chrbát, ktorá týmto tiež posilňujete a môžete sa tak do budúcnosti vyhnúť chronickým bolestiam.

Pre lepšie zvládnutie cvikov na multitraineri si prezrite výukové fotografie a videá.

Zdieľajte článok



Odporúčame závesné systémy MultiTrainer






Ďalšie novinky

Ako ľahko precvičiť celé telo? S multitrainerom!

Multitrainer - už z názvu tejto posilňovacej pomôcky je zrejmé, že precvičí celé telo, od ramien cez chrbát po nohy. Navyše je to skladný a cenovo dostupný posilňovač. Navíc je to skladný a cenově dostupný posilovač.

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

všetky novinky