Kúpiť MultiTrainer – e-shop

Sprievodca výberom
MultiTrainer systémov


Multitrainer  >  Multitrainer ako kompenzácia sedavého zamestnania

Multitrainer ako kompenzácia sedavého zamestnania

Multitrainer je ideálna kompenzácia sedavého zamestnania aj prevencia ďalších bolestí chrbta. Účinné cvičenie s touto jednoduchou a lacnou pomôckou vám naviac zaberie len minimum času.

Všestranný multitrainer vám čoskoro vytrénuje chrbát a vďaka pevnému stredu tela získate celkovú silu, ktorú uplatníte pri mnohých každodenných činnostiach. A kedže vytvarované telo lepšie vyzerá, iste to zvýši vašu sebadôveru.

Chrbát vyžaduje pravidelný pohyb

Súčasný životný štýl extrémne zaťažuje chrbát. Pri počítačoch sedia celé hodiny už aj deti, o tínedžeroch nehovoriac. Nadmerné sedenie, zlá chôdza a jednostranná záťaž pri nosení batožiny postupne ničí chrbát i chrbtové svalstvo.

Ak sa nemôžete týmto nešvárom úplne vyhnúť, dodržujte v práci aspoň prestávky a po pol hodine sedenia sa prejdite. V poludňajšej pauze si zacvičte, napríklad s multitrainerom, ktorý môžete vziať aj do kancelárie, a obmedzte na minimum prenášanie ťažkých nákladov.

Dôležité je pravidelné cvičenie - pre celkové zdravie sa odporúča 10 000 krokov denne, čo zodpovedá 7 km.

Bez posilňovania to nepôjde

K pravidelnej chôdzi alebo behu pridajte ešte posilňovanie. Osvedčenou pomôckou na domáce posilňovanie chrbta je multitrainer. Môžete s ním cvičiť doma, vonku pri strome, v hotelovej izbe. Vďaka variáciám pohybov, ktoré umožňuje, precvičíte celé telo a dokonale pretiahnete aj chrbtové svaly.

Multitrainer je vynikajúci na celkové spevnenie tela, posilnenie kardiovaskulárneho systému a podporuje aj chudnutie. Za účelom zníženia hmotnosti cvičte ráno na lačno, kedy je hladina krvného cukru najnižšia a telo rýchlejšie likviduje tukové zásoby.

A ako cvičiť na multitraineri? Výhodou je, že u závesných systémoch posilňujete vlastnou hmotnosťou. Pozrite si výukové videá a hlavne začnite pozvoľna. Dodržujte tréningové prestávky potrebné k regenerácii svalstva.

Zdieľajte článok



Odporúčame závesné systémy MultiTrainer






Ďalšie novinky

Ako ľahko precvičiť celé telo? S multitrainerom!

Multitrainer - už z názvu tejto posilňovacej pomôcky je zrejmé, že precvičí celé telo, od ramien cez chrbát po nohy. Navyše je to skladný a cenovo dostupný posilňovač. Navíc je to skladný a cenově dostupný posilovač.

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

všetky novinky