Kúpiť MultiTrainer – e-shop

Sprievodca výberom
MultiTrainer systémov


Multitrainer  >  Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

Zachytili sme ich diskusiu:

Ripalt: Máte nejaké skúsenosti s týmto cvičením? Chcel by som si tie popruhy zaobstarať na cvičenie doma.

FL: Skúsenosti s multitrainerom mám, je to taká malá posilňovňa vo vrecúšku. Používam to v práci, na služobných cestách v zahraničí, na dovolenke. Nečakaj, že na tom získaš nejaké šialené objemy, ale na spevnenie celej postavy a zlepšenie celkovej kondície je to super.

Ripal: Práve, že ja nechcem žiadny objem (kto by sa s tým na bicykli ťahal), skôr mi ide o spevnenie brušných a chrbtových svalov.

FL: Tak v tom prípade je to pre teba ideálne, výhoda zavesenia takmer kdekoľvek, napríklad na dvere, strom atď. Ak nemáš rád natrieskané posilňovne, ale radšej cvičíš v pokoji doma, tak do toho choď.

Medovka: S multitrainerom človek zistí, že sú svaly aj tam, kde si myslel, že nie sú. Za mňa super vec na spevnenie brušných a chrbtových svalov.

Breakpain: Tak on ten systém nie je na objemy, ale na stabilizačné svalstvo a vnútorné svalstvo (ktoré človek necvičí skoro nikdy).

Spiaci knieža: Dobrá vec to je. Osobne vyskúšané :-)

Petrum: Teraz pomocou multitrainera rozcvičujem rameno po operácii. Precvičí to hlboko uložené stabilizačné svaly, ktoré majú takmer všetci oslabené. Každý cvičí len veľké povrchové svaly, a tým nastáva svalová dysbalancia. Podľa môjho ortopéda potom títo borci plnia čakárne ordinácií.

StambyCZ: Určite by som ale odporučil začať s multitrainerom pod vedením trénera, pretože cviky je naozaj dôležité robiť tak, ako sa robiť majú, a hlavne u nich správne dýchať.

Elx: Aj bez trénera sa to dá. Ja mám multitrainer doma, ale radšej chodím 1x týždenne na lekciu do fitka. U nás na to majú špeciálnu miestnosť a doma by som sa nedonútil makať v kuse 1 hod. Navyše nám tréner vyšiel v ústrety tým, že ak sa dohodneme aspoň 3 ľudia, tak nám urobí špeciálne lekcie, kedy budeme chcieť. Potom už vie, čo zvládame a dáva nám poriadne zabrať.

Že má multitrainer mimoriadny význam pre zdravie, o tom niet pochýb. Vyskúšajte ho tiež!

 

Zdieľajte článok



Odporúčame závesné systémy MultiTrainer






Ďalšie novinky

Ako ľahko precvičiť celé telo? S multitrainerom!

Multitrainer - už z názvu tejto posilňovacej pomôcky je zrejmé, že precvičí celé telo, od ramien cez chrbát po nohy. Navyše je to skladný a cenovo dostupný posilňovač. Navíc je to skladný a cenově dostupný posilovač.

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

všetky novinky