Kúpiť MultiTrainer – e-shop

Sprievodca výberom
MultiTrainer systémov


Multitrainer  >  Multitrainer zlepšuje kondíciu aj vo vyššom veku

Multitrainer zlepšuje kondíciu aj vo vyššom veku

Rehabilitační lekári celého sveta sa zhodujú na tom, že posilňovanie predlžuje život a zvyšuje jeho kvalitu.

V kombinácii s aeróbnym cvičením dokáže zachovať svalovú hmotu až do vysokého veku a čo je dôležité, výrazne obmedzuje pády, ktoré sú pre staršie osoby obzvlášť rizikové. Okrem toho posilňovacie cvičenie pôsobí aj ako prevencia civilizačných chorôb, osteoporózy a účinkuje aj proti obezite.

Multitrainer - pre všetkých, ktorý chcú efektívne posilňovať

Výbornou posilňovacou pomôckou aj pre seniorov je multitrainer - skladný a ľahký, na cvičenie doma aj vonku, so širokými možnosťami nastavenia dĺžky a k tomu je cenovo dostupný. Možno by to bol vhodný darček pre rodičov či starých rodičov - miesto papúč a pod. - čo poviete?

Avšak aj cvičenie na multizraineri má svoje pravidlá. Na začiatku je potrebné určiť osobný cieľ a zostaviť tréningový plán. Dôležitá je najmä správna technika a dýchanie, rozumný počet opakovaní a dodržanie času na relaxáciu. Ak nechcete do fitcentra, využite návod na závesný systém alebo rady online trénerov - dnes je k dispozícii množstvo výučbových videozáznamov.

Trénovať by ste mali s postupným zvyšovaním záťaže, cvičenie prispôsobiť svojmu telu a zdravotnému stavu. Necvičte a neposilujte každý deň, svaly potrebujú pre svoj rast a regeneráciu najmenej 24 hodín odpočinku.

3 tipy na efektívne cvičenie s multitrainerom:

  • veslovanie pre posilnenie svalov chrbta a paží
  • kliky posilňujúce svaly hrudníka, horných končatín a trupu
  • výpady vpred pre spevnenie nôh a celkovú stabilitu

Multitrainer používajú aj dislokované jednotky americkej armády

Multitrainer si kúpil aj pán Karel Štefl. So svojou voľbou je spokojný. Vysvetľuje: "Ako dôchodca, ktorý začína priberať na váhe, nemám prostriedky na nejaké fit centrá. Myslím, že multitrainer nemá chybu, keď ho používajú aj dislokované jednotky americkej armády."

Pridáva sa aj paní Dagmar: "Multitrainer som vybrala ako nenáročné multifunkčné posilňovacie zariadenie, ktoré môžem kedykoľvek vziať so sebou a použiť kdekoľvek. Účinnosť je naozaj maximálna, a to na všetky časti tela. Rozhodne odporúčam."

Zdieľajte článok



Odporúčame závesné systémy MultiTrainer






Ďalšie novinky

Ako ľahko precvičiť celé telo? S multitrainerom!

Multitrainer - už z názvu tejto posilňovacej pomôcky je zrejmé, že precvičí celé telo, od ramien cez chrbát po nohy. Navyše je to skladný a cenovo dostupný posilňovač. Navíc je to skladný a cenově dostupný posilovač.

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

všetky novinky