Kúpiť MultiTrainer – e-shop

Sprievodca výberom
MultiTrainer systémov


Multitrainer  >  Posilňovanie vlastnou váhou pre začiatočníkov s MultiTrainer Basic

Posilňovanie vlastnou váhou pre začiatočníkov s MultiTrainer Basic

Závesný posilňovací systém inSPORTline Multitrainer Basic kúpite aktuálne za púhych 10 e[r. Tento MultiTrainer s nosnosťou 120 kg a dĺžkou popruhov 82 až 132 cm slúži na rýchle pretiahnutie tela a posilňovanie vlastnou hmotnosťou.

Vypracované svaly paží, brucha, štíhly pás, pevné nohy a zadoček vám nielen pridajú na kráse, ale predovšetkým zaistí dobrú kondíciu a prevencii celej rady civilizačných chorôb.

So šikovnou pomôckou zvanou MultiTrainer môžete cvičiť doma, na záhrade či v parku pri strome, ale tiež napríklad na cestách, kde ju ukotvíte do dverí hotelovej izby. Typ Basic váži iba 740 ga pritom má nosnosť až 120 kg.

4 hlavné výhody MultiTrainer Basic podľa užívateľov:

1. spĺňa požiadavky pri udržiavaní fyzičky

2. kvalitný výrobok za super cenu

3. jednoduché uchytenie do dverí

4. do malých obytných priestorov

Tipy na cvičenie

Multitrainer umožňuje množstvo cvikov - modifikované veslovanie, kľučky, výpady, zdvíhanie panvy so zavesenými pätami a ďalšie. Ideálne je zaobstarať si vo fitnescentre tréningový plán, príp. využiť návody na závesnému systému alebo rady online (video) trénerov.

Cvičiť by ste mali s postupným zvyšovaním záťaže a jej stálym prispôsobovaním vlastnému telu. Pamätajte tiež na správnu techniku ​​dýchania a rozhodne neposilujte každý deň. Svaly potrebujú pre svoj rast regeneráciu v dĺžke najmenej jedného dňa.

Zdieľajte článok



Odporúčame závesné systémy MultiTrainer






Ďalšie novinky

Ako ľahko precvičiť celé telo? S multitrainerom!

Multitrainer - už z názvu tejto posilňovacej pomôcky je zrejmé, že precvičí celé telo, od ramien cez chrbát po nohy. Navyše je to skladný a cenovo dostupný posilňovač. Navíc je to skladný a cenově dostupný posilovač.

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

všetky novinky