Kúpiť MultiTrainer – e-shop

Sprievodca výberom
MultiTrainer systémov


Multitrainer  >  Multitrainer z e-shopu: Len čo dorazil, už visel na strome!

Multitrainer z e-shopu: Len čo dorazil, už visel na strome!

Multitrainery patrí medzi populárne doplnky pre posilňovanie vlastnou váhou. Niektorí budúci užívatelia sa ich po objednávke v e-shope nemôžu dočkať.

Ako pan Peter: "Len čo dorazil, už visel na strome," uvádza a dopĺňa: "Multitrainer slúži dobre mne, budúcemu zaťovi a bude aj synovi, pretože je to výborný darček."

Ľudia sa s nami podelili aj o ďalšie skúsenosti s používaním závesného posilňovacieho systému Multitrainer. Pred tréningom zaraďujú beh na zahriatie a potom sa venujú posilňovaniu na záhrade. V tejto miernej zime stačí, keď na chvíľu vyjde slnko, a je to perfektné. Cvičenie je nenáročné, účinné a multifunkčné, pretože sa dá zorganizovať vonku aj doma.

Posilňovanie s vlastnou hmotnosťou pomocou Multitraineru zvládne každý, kto chce pre seba niečo robiť.

Zdieľajte článok



Odporúčame závesné systémy MultiTrainer






Ďalšie novinky

Ako ľahko precvičiť celé telo? S multitrainerom!

Multitrainer - už z názvu tejto posilňovacej pomôcky je zrejmé, že precvičí celé telo, od ramien cez chrbát po nohy. Navyše je to skladný a cenovo dostupný posilňovač. Navíc je to skladný a cenově dostupný posilovač.

Nahliadnite s nami do diskusie užívateľov multitrainera

Veľká výhoda doby internetovej je tá, že na čokoľvek sa potrebujete opýtať, ihneď tak môžete urobiť. Jedného dňa sa v diskusii na Bike-forum spýtal užívateľ s prezývkou Ripal ostatných na skúsenosti s multitrainerom.

všetky novinky